Skolens tilbud / Satsningsområder

Satsningsområder

Publisert 14.08.2012 10:57,
Sist oppdatert 26.02.2013 15:22

Her kan du lese mer om de ulike satsningsområdene som skolen arbeider med. Øvrebyen videregående skole har i mange år vært aktive innenfor entreprenørskap og derfor er mange av våre prosjekter knyttet til dette.

Øvrebyen videregående skole er en FN-skole. Det betyr at vi blant annet deltar i FN-rollespill og med FN-avis, dette finner du mer om under FN-skole.

Vi har siden 2005 hatt elevutveksling med Kololoo secondary school i Kampala, Uganda, sjekk mer om dette under Vennskap Nord/Sør.
Øvrebyen vgs har arbeidet aktivt med Ungdomsbedrifter helt tilbake til 1999. Dette kan du lese mer om under Ungdomsbedrifter.
I 2003 begynte vi å arrangere Øvrebyen Enterprise. Dette har utviklet seg til en populær metode, også kalt Grundercamp over hele landet. Les mer om dette og Global Enterprise under Øvrebyen Enterprise.

Samarbeid skole- næringsliv er en viktig del av vår skolehverdag. Under Partnerskapsavtaler vil du kunne se hvilke bedrifter skolen har partnerskapsavtaler med. Disse er viktige for mange ulike prosjekter som vi arbeider med.