Elevtjenester / Resepsjon

Resepsjon

Publisert 12.10.2011 12:36,
Sist oppdatert 24.06.2014 09:34

Skolens resepsjon finner du i 1. etasje i hovedbygningen. Der vil du møte Marit Joramo Lund, Sigrun Myren og May Eli Løvstad. Har du spørsmål, men ikke vet hvor du skal henvende deg bør du ta en tur i resepsjonen.

Beskjeder og post til elevene legger vi i posthyllene ved kantina. Tillitselevene i klassene må huske å sjekke denne i spisefri hver dag. Er det noen som venter post eller beskjed, ta en kikk i posthylla.

Enkeltkopiering og kopi av transparenter kan vi kun påta oss etter avtale med din faglærer, men bekreftede kopier kan vi ta. Disse koster kr 5,- pr stk. Vi bistår ellers bla med utskrifter av karakterer, kopiering av vitnemål og attester og overbringer beskjeder til lærere. I resepsjonen har vi en betalingsterminal. Denne kan brukes til betaling av egenandel på pc og lignende.

Har du spørsmål angående søknad til Lånekassa, busskort, hvor er læreren, leie av skap, betaling av pc-ordning, gjenglemte ting og mye mer, så skal vi forsøke å hjelpe dere så godt vi kan.